CLEAR.net verbetert uw procesorganisatie


CLEAR.net is speciaal ontwikkeld voor de afval- en milieu-industrie. In dit flexibele en gebruiksvriendelijke systeem komen onze jarenlange ervaring en ‘best practices’ in de afvalbranche samen. Daarbij kunnen wij deze applicatie flexibel afstemmen op uw specifieke situatie. Het biedt u continu inzicht in uw totale proces. Van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen, orderafwikkeling en facturatie tot en met debiteuren- en crediteurenadministratie.

 

 

Basis voor betere beslissingen

CLEAR.net kan zeer uiteenlopende opdrachten verwerken, draagt bij aan een overzichtelijke logistieke afhandeling, levert een heldere (financiële) rapportage en biedt onmisbare managementinformatie.

Dankzij deze krachtige management tool heeft u beter inzicht in uw organisatie: wat gaat goed en wat kan beter, bijvoorbeeld in termen van tonnages, uren, omzet, transport en opdrachten. Zo kunt u dankzij CLEAR.net in een hele korte periode de juiste beslissingen nemen.

Verdient zichzelf terug

CLEAR.net zorgt bovendien voor uniformering, kennisborging en efficiëntere informatiestromen met minder papier en minder handelingen, waardoor de foutkansen sterk gereduceerd worden. Het is dan ook een kostenefficiënte oplossing die voortdurend mee-evolueert met uw ontwikkelingen.

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51

downloads

 

screenshots