Hoe ziet de dag eruit?

 

De ochtend bestaat uit een verzameling korte 'power' presentaties, onderbroken door een korte pauze. Afsluitend bieden wij u een lunch aan en bestaat de mogelijkheid te netwerken en ervaringen uit te wisselen met branche genoten.

9:30 uur Ontvangst
 
10:00 uur

Welkom en introductie

 

 

Nieuwe mogelijkheden MOM

Demo van de nieuwste uitbreidingen en innovaties van Mobile Order Management
 

Introductie MOM server

Hoe beheer en beheers je al die mobile devices in het veld? Hoe zit het met beveiliging? Wij geven tijdens deze sessie antwoord op al deze vragen en wordt het duidelijk waarom dit onderwerp zo belangrijk voor uw ICT afdeling kan zijn.

 

Devices en inbouwmogelijkheden

In dit deel geven we antwoord op enkele praktische vragen: Welk device past het beste bij de diensverlening? Hoe beheren we de hardware? Verder demonstreren we de verschillende inbouwmogelijkheden.

 

11.00 uur

 

11.30 uur

 

 

Pauze

 

Fleet Manager

In deze demonstratiesessie tonen wij alle aspecten van de Fleet Manager waarmee u inzicht en overzicht krijgt over wat er in de uitvoering gebeurd.

Toekomst visie

We sluiten af met een blik op de nabije toekomst. Het mobile team van GMT groeit en heeft een overvolle roadmap met innovaties en doorontwikkelingen. In deze sessie komt o.a. aan bod hoe wij aankijken tegen CAN-BUS integratie, PTO integratie en andere platformen.

Vragen en afsluiting

 

12.15 uur

Lunch (optioneel)