Workshop Mobile Order Management
Lancering nieuwste innovaties van GMT op mobile gebied
 

Kom op 19 mei 2015 naar Paviljoen Puur in Diemen voor een demonstratie van de nieuwste versie van GMT’s tablet oplossing voor in het voertuig; Mobile Order Management en de lancering twee gloednieuwe producten: van MOM-Server en Fleet Manager.

 

MOM; het hart van onze productvisie

De Mobile Order Management app is een van de meest succesvolle innovaties van GMT van dit moment. Steeds meer klanten van GMT, zowel van CLEAR als AfvalRIS, zien de MOM app als moderne en kosten efficiënte oplossing voor het digitaliseren van de opdrachten in het voertuig. Diverse commerciele en gemeentleijjke organisaties in binnen- en buitenland hebben inmiddels al gekozen voor MOM. En daar zal het niet bij blijven. Steeds meer organisaties overwegen de overstap te maken van traditionele boordcomputers naar moderne, tablet gebaseerde oplossing. Ook buiten de afvalsector is er inmiddels brede interesse in de oplossing.

 

De MOM app staat in het hart van de productvisie van GMT; de gebruiker staat centraal, het maakt volledige digitalisering mogelijk, is robuust en is hét voorbeeld van onze Mobile First gedachte. Sinds de lancering van MOM in 2014 heeft GMT de applicatie stevig doorontwikkeld, op veel vlakken verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteit. Inmiddels groeit MOM uit tot de meest gebruikersvriendelijke en volwaardige boordcomputer in het inzamelvoertuig. Maar er is meer….

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de workshop tonen we de nieuwste innovaties in de MOM app. Daarnaast lanceren we twee nieuwe producten in de mobile suit van GMT: MOM Server (cloud platform voor het centraal managen van berichtenverkeer en beheren van de tablet devices) en Fleet Manager.  Verder tonen we de diverse inbouwmogelijkheden en tablet / telefoon varianten.

 

Voor wie is deze workshop interessant?

De workshop is bedoeld voor logistiek-managers, operationeel managers, ICT managers, wagenparkbeheerders en planners van klanten en geinteresseerden.

 

Wij hebben er zin in! U ook?

Uw deelname veilig stellen? Schrijf hier dan snel in want vol=vol.

Nog geen klant maar wel geïnteresseerd in de mobile apps? Ook u bent van harte welkom! Neem contact op met Danielle Nierop voor de mogelijkheden tot deelname.