Chauffeurs en management hebben unaniem gekozen voor Mobile Order Management

300 voertuigen uitgerust met Mobile Order Management Voor CESPA Spanje betekent erken met MOM een enorme doorbraak. Jordi Vea i Barbany, IT Manager CESPA:

“Met MOM realiseren wij landelijk forse besparingen. Dit is een van de weinige systemen die werkelijk begrijpt hoe de waste industrie werkt. De impact van MOM voor CESPA is evident. Meer dan 300 voertuigen rijden geautomatiseerd, verspreid over geheel Spanje. Voor CESPA zonder meer een omvangrijk project dat de meest renderende oplossing blijkt te zijn. Dat GMT daarbij veel investeert in ontwikkeling van software en dat klanten kunnen meegroeien met deze ontwikkelingen, heeft een belangrijke rol gespeeld. CESPA maakte hiermee een duidelijke keuze voor lange termijn zekerheid met opties om uitbreiding mogelijk te maken.”

 

Digitale handtekening, exit administratieve rompslomp

CESPA zet MOM ook in om klanten digitaal handtekeningen te laten zetten. Een uitkomst als ‘bewijs van dienstverlening’. Gedoe met formulieren tekenen behoort daarmee tot het verleden. Zodra een klant van CESPA de opdracht digitaal ondertekent, wordt dit direct  vastgelegd in het back office systeem.Tegelijkertijd ontvangt de klant de getekende digitale

opdrachtbon per e-mail. Exit administratieve rompslomp. Verder kan men nu precies zien waar voertuigen zich bevinden en waar ze mee bezig zijn. Voordeel: sneller inspringen op nieuwe opdrachten.

 

lees meer en download de volledige testimonial aan de rechterkant.

 

contact

Michiel van  Eck
Michiel van Eck
Partner Manager
tel. +31 6 204 94 841

downloads