Internationale partners

Sharing excellence in IT solutions.

Door onze 100% focus op automatisering voor het verwerken van afval en grondstoffen zijn we geworden wie we zijn: marktleider in Europa. En daar zijn we trots op. Vooral ook omdat we al 25 jaar bijdragen aan de operationele uitmuntendheid van onze cliënten. Tijd dus omonze expertise ter beschikking te stellen van organisaties die willen groeien in een snel veranderende markt.


Betaalbare verduurzaming van de maatschappij staat immers hoog op de internationale agenda. Vandaar dat GMT als representant van de Nederlandse kenniseconomie over degrenzen kijkt om haar ervaring en kennis in te zetten. Wij werken graag met locale partners die zelf al expert zijn in onze branche.

 

 

 Opensky

Opensky Data Systems is een managed software & IT service partner voor de meest innovatieve en vooruitstrevende business teams in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in de Afval, Transport, Health & Retail sector en is marktleider voor afval data management systemen voor afvalverwerking in het Verenigd Koninkrijk. Opensky biedt ‘out of the box’ waste management oplossingen voor lokale overheden in het Verenigd.www.openskydata.com

 
GMT Africa

GMT-Africa is er uitsluitend op gericht innovatieve eersteklas ICT-oplossingen voor de afvalbeheerindustrie op het Afrikaanse continent te introduceren. Wij stellen ons ten doel een voorkeurspartner in Afrika te worden die klanten helpt hun doelstellingen op het gebied van afvaleconomie te realiseren. De kern van ons bedrijf is onze passie voor een positieve invloed op en actieve deelname aan Afrika's doelstellingen voor een groene economie. Wij zijn in ons element met onze niet-aflatende betrokkenheid bij het helpen van onze overheids- en particuliere klanten om een duurzame kringloopeconomie te creëren. Deze waarborgt dat gegenereerd afval op milieuverantwoorde wijze wordt hergebruikt, gerecycled, teruggewonnen, behandeld en afgevoerd.

 

GMT-Africa is een divisie van AfrisoftLive (Pty) Ltd met vestigingen in Johannesburg en Dubai. Onze jarenlange ervaring in softwareontwikkeling en technologie-implementatie in Afrika geeft ons een uniek voordeel om de uniciteit van onze diverse markt beter te begrijpen en onze eersteklas oplossing voor ICT-afval beter te verpakken voor onze klanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar technologische partners in heel Afrika.Bezoek onze website voor meer informatie over www.gmt-africa.com of stuur ons een e-mail op nfo@gmt-africa.com

Logo Pronet
Pronet ISE

PRONET ISE is een IT-adviesbureau. PRONET is een expert op het gebied van milieutechnologie toegepast op selectief afvalbeheer. PRONET ISE heeft meer dan 14 jaar bewezen ervaring in de technologie voor geïntegreerd afvalbeheer en 360º selectieve beheermodellen:

Platform voor geïntegreerde traceerbaarheid voor overheidsinstellingen en toezichthoudende organen.
Platform voor beheer en geïntegreerde traceerbaarheid voor geautoriseerde collectieve beheersystemen
Platforms voor synchronisatie van gegevens en bedrijfsprocessen tussen alle betrokkenen en de logistieke cyclus
 

http://www.pronet-ise.com

 

contact

Michiel van  Eck
Michiel van Eck
Partner Manager
tel. +31 6 204 94 841