GMT Partner Program

 

Sharing excellence in IT solutions.

“Door onze 100% focus op automatisering voor het verwerken van afval en grondstoffen zijn we geworden wie we zijn: marktleider in Europa. En daar zijn we trots op. Vooral ook omdat we al 25 jaar bijdragen aan de operationele uitmuntendheid van onze cliënten. Tijd dus om onze expertise ter beschikking te stellen van organisaties die willen groeien in een snel veranderende markt." CEO Mark Abbas

 

GMT Partner programma

Een solide partner programma is belangrijk voor zowel GMT als haar klanten. Zonder de juiste partners, is GMT niet in staat om haar groei en succes in de steeds veranderende afvalindustrie in stand te houden. Partners brengen belangrijke technologische en industriële expertise, evenals de geografische dekking. Hierdoor kunnen wereldwijd organisaties profiteren van de kracht van onze branche specifieke applicaties.

 

Wat biedt het partner programma

Partners kunnen enorm profiteren van een partnerschap met GMT. Hoe? Heel eenvoudig: bedrijven die willen samenwerken met GMT krijgen zo een unieke kans om mee te liften op het bewezen succes van de afval- en recycling applicatie CLEAR. Als GMT partner, beschikt u over een betere concurrentiepositie en kunt u uw winstgevendheid verhogen door de innovatieve CLEAR suite in uw markt te verkopen.

 

GMT biedt u als partner:

• de mogelijkheid expert te worden door een constante ondersteuning, verkoopopleidingen en technische trainingen en certificatie.

• de ontwikkelingen van nieuwe kansen door marketingondersteuning door branding, bewustzijn, klantenmarketing en programma’s om leads te genereren.

• ondersteuning bij het efficiënter verkopen van de oplossingen door verkoopinstrumenten te bieden en zo de onafhankelijkheid te versterken.

• Prestatie beloningen. Het partnerprogramma van GMT is een weerspiegeling van onze waardering en steun voor uw inspanningen. Door middel van ons programma heeft u de mogelijkheid om een hogere marge te verdienen op basis van de prestaties op Platinum Reseller Level

 

Het GMT Partner Programma is ontworpen om u alle middelen en tools die u nodig heeft te faciliteren en helpen u graag om uw klanten base verder te ontwikkelen en uw expertise van onze oplossing en de markt te laten groeien.

 

contact

Michiel van Eck
Michiel van Eck
Partner Manager
tel. +31 6 204 94 841