Wie is GMT...

"Sharing excellence in IT solutions"

 

Door onze 100% focus op automatisering voor het verwerken van afval en grondstoffen zijn we geworden wie we zijn: marktleider in Europa. En daar zijn we trots op. Vooral ook omdat we al 25 jaar bijdragen aan de operationele uitmuntendheid van onze cliënten. Tijd dus om onze expertise ter beschikking te stellen van organisaties die willen groeien in een snel veranderende markt. Terwijl de planeet vervuilt en het tekort aan grondstoffen toeneemt, doen nieuwe manieren van recyclen hun intrede. En dat is hoog nodig. Betaalbare verduurzaming van de maatschappij staat immers hoog op de internationale agenda.

 

Vandaar dat GMT als representant van de Nederlandse kenniseconomie over de grenzen kijkt om haar ervaring en kennis in te zetten. Door met totaaloplossingen te komen voor reversed logistics. Ingenieuze oplossingen die veel kosten besparen. Met software die onafhankelijk van tijd en plaats kan worden bediend omdat we ‘Mobile First’ denken. Reden te meer om de markt te blijven verrassen met nieuwe producten. Want verder kijken is essentieel voor uw en ons succes. Graag delen we onze oplossingen met u. Toegewijd en met oog op de toekomst.

 

Voor meer informatie over onze software, dienstverlening en de mensen achter GMT, download dan rechts onze corporate brochure.


Imagine a cleaner planet!

 

 

contact

Mark  Abbas
Mark Abbas
CEO
tel. 020-6005151

downloads