Papierloos rijden conform de EBA standaard

Wastehub.nl is het digitale platform voor de afvalsector waarmee u eenvoudig, veilig en goedkoop informatie kunt uitwisselen met andere organisaties in de keten.

 

De afvalindustrie produceert jaarlijks tientallen miljoenen papieren documenten zoals opdrachtbonnen, routelijsten, wettelijke transportdocumenten, weegbonnen en facturen. Veel van deze documenten vormen de input voor het administratieve proces van de eigen maar ook van andere organisaties in de keten. Het afhandelen van de papierstroom en de handmatige invoer van gegevens in de systemen is arbeidsintensief, foutgevoelig en leidt vaak tot vertraging in het  administratieve proces, verlies van gegevens en tot langere wachttijden, bijvoorbeeld op weeglocaties. Door het handmatige proces lopen de administratiekosten voor bedrijven hoog op, kunnen facturen pas veel later worden verzonden en worden deze dus later betaald. Tot voor kort was de papierwinkel strikt noodzakelijk voor het administratieve proces maar ook de milieuwetgeving en handhaving op afvaltransporten vereisten tot voor kort een papieren

administratie.

 

Wastehub; papier verleden tijd

Met de introductie van Wastehub.nl is het uitwisselen van papier en het handmatig overnemen van gegevens verleden tijd. Uw software systeem wordt verbonden aan dat van uw inzamelaars, transporteurs, op- en overslagen en eindverwerkers. Daarmee zorgt Wastehub op een eenvoudige, betrouwbare en goedkope manier voor de digitalisering en uitwisseling van uw papierwerk met uw ketenpartners. De wastehub EBA app bevat de digitale begeleidingsbrief conform EBA standaard van TLN. Hier heeft het LMA een ontheffing voor verleend.

 

De wastehub EBA app stuurt de dagelijkse opdrachten naar de smartphone van de chauffeur. Die geeft zelf aan welke opdracht hij gaat rijden. Actieve ritten (AAR) worden doorgegeven aan de verwerker die dan weet dat de chauffeur er aan komt en met welke vracht. Ook de niet actieve ritten (NAR) worden ondersteund. Wastehub geeft op een veilige en betrouwbare manier invulling aan uw ketenintegratie- en duurzaamheid-doelstellingen, reduceert fouten en bespaart u daarbij tijd en geld!

Beschikbaar voor IPhone, iPad en Android.

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.wastehub.nl.

 

 

 

contact

Bas  Kousemaker
Bas Kousemaker
Account Manager
tel. +31 20 600 51 51

downloads