MOM biedt het nieuwste van het nieuwste op navigatiegebied

De MOM app biedt de meest moderne navigatie-toepassingen van dit moment. De app is  geïntegreerd met diverse navigatie-apps die in de App store beschikbaar zijn. Als laatste toevoeging daarop hebben we daar het op OpenStreetmaps gebaseerde ‘Skobbler’ en de social Geo app ‘Waze’ aan toegevoegd.

 

Skobbler

Skobbler is een betaalde punt-naar-punt navigatie app met een fraaie gebruikersinterface en zeer accurate kaarten die zowel online als offline gebruikt kunnen worden. Het gebruik van offline kaarten beperkt het dataverkeer en daarmee de kosten van het maandelijkse abonnement. Een zeer actieve community houdt de OpenStreetmap kaarten actueel. Hierdoor zijn nieuwe wegen of situaties vaak veel sneller verwerkt dan in traditionele, niet-open source kaarten. Klik hier voor meer info over Skobbler.

 

Waze

Waze is heel bijzondere navigatie app. Een zogenaamde "Social GPS & Traffic" applicatie. Waze is 's werelds grootste op community gebaseerde verkeers- en navigatie app. Al meer dan 40 miljoen mensen maken gebruik van de app die niet alleen navigeert maar ook de meest actuele verkeersinformatie, wegomleidingen en ongevallen kent. Ook kunnen chauffeurs onderling berichten versturen en kan de App inzichtelijk maken waar de voertuigen zich bevinden. Gebruikers dragen bij aan het succes door actuele data en gebeurtenissen te delen met de community. Helemaal van deze tijd! Bekijk hieronder de video van Waze.