MOM-server maakt beheren makkelijk

Altijd overzicht en inzicht in alles wat er gebeurt tussen de backend applicatie en de Mobile Order Management (MOM) app? Met de ontwikkeling van de MOM-server is dit een feit. De server is een self-service platform en biedt vele voordelen voor alle beheerders van de MOM-app.

 

"Je kunt de MOM-server eigenlijk zien als een soort verkeerstoren op het vliegveld. Met de MOM-server wordt al het verkeer geborgd tussen CLEAR of AfvalRIS en de MOM app," aldus Koert Klomp Business Unit Director bij GMT.

 

Losse devices instellen verleden tijd

Met de komst van de MOM-server kunnen alle instellingen centraal plaatsvinden. Het grote voordeel is dat hierdoor de registratie en instellingen niet langer individueel per device gedaan hoeven te worden. Met name bij grotere aantallen devices scheelt dit veel werk en tijd. Een ander voordeel is dat het versiebeheer centraal plaatsvindt. Los van de tijdsbesparing bestaat hierdoor het voordeel dat individuele gebruikers niet zelf een nieuwe versie kunnen installeren. Het complete beheer kan in eigen hand gehouden worden.

 

Compleet overzicht van het berichtenverkeer

In het platform is volledig zichtbaar wat de status is van het verkeer tussen de backend applicatie en de MOM app waardoor constante monitoring mogelijk is van de connectie tussen de backend en de MOM app. Naast het berichtenverkeer wordt de logging op de devices bijgehouden en biedt continue inzicht in de manier waarop de app gebruikt wordt.

 

 

 

Gebruiksvriendelijkheid voorop

De MOM-server is een cloud applicatie en hierdoor zeer laagdrempelig in gebruik. Doordat de server in de cloud draait is er namelijk geen aparte installatie nodig. Het werkt gemakkelijk, is volledig responsive ontwikkeld en draait op elke recente webbrowser.  Hierdoor kan er toegang verkregen worden op vrijwel elke computer, laptop, tablet of smartphone.

 

Wilt u meer weten over de MOM-server van GMT? Neem dan contact op met Paul Havinga via phavinga@gmt.nl of telefonisch via 020-6005151

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51