MOM Fleet Manager

Real time inzicht in waar uw wagens rijden, hoe lang ze bezig zijn om van A naar B te rijden, in hoeveel tijd de klus geklaard is en een mogelijkheid om direct de juiste chauffeur een bericht te sturen. Wat brengt MOM Manager?


Thomas Adelaar, Product Owner Mobile: "Er zijn legio momenten te bedenken waarop realtime informatie nuttig is. Een helder voorbeeld is het inspringen op een extra opdracht. Het ligt voor de hand dat de planning graag wil weten waar de wagens zich op dat moment bevinden. Op het moment dat er ad hoc een opdracht binnen komt, kan de planner direct zien wie het dichtstbij de opdrachtgever rijdt en dus met de minst mogelijke inspanning en dus kosten de opdracht kan uitvoeren. Efficiency ten top!"

 

Of kent u het dat u gebeld wordt dat uw klant belt om te melden dat hun container nog niet geledigd is? Nu kan de planner direct zien of de chauffeur al langs is geweest of dat dit nog gaat gebeuren. Daarnaast hoeft er niet langer meer gebeld te worden met de chauffeurs waar ze in zich in de route bevinden, het is namelijk mogelijk om direct een berichtje te sturen naar de juist chauffeur. Naast het veiligheidsaspect, kost het een hoop minder tijd en is het een stuk goedkoper dan bellen.

 

Koert Klomp, Directeur GMT Europe: "MOM Fleet manager past in onze productstrategie waarin we onze applicaties beschikbaar maken in de browser en in de cloud."

 

De MOM manager is hierdoor dus flexibel, schaalbaar, dynamisch en kosten efficiënt. En beschikbaar op elk device zoals zowel telefoon en tablet.

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51