Mobile Order Management (MOM); het hart van onze productvisie


De Mobile Order Management app is een van de meest succesvolle innovaties van GMT van dit moment. Steeds meer klanten van GMT, zowel van CLEAR als AfvalRIS, zien de MOM app als moderne en kosten efficiënte oplossing voor het digitaliseren van de opdrachten in het voertuig. Diverse commerciele en gemeentelijke organisaties in binnen- en buitenland hebben inmiddels al gekozen voor MOM. En daar zal het niet bij blijven. Steeds meer organisaties overwegen de overstap te maken van traditionele boordcomputers naar moderne, tablet gebaseerde oplossing. Ook buiten de afvalsector is er brede interesse in de oplossing.

 

Bekijk hieronder de video hoe MOM in de praktijk wordt ingezet bij De Meerlanden

 

 

 

Het hart van onze productvisie 

De MOM app staat in het hart van de productvisie van GMT; de gebruiker staat centraal, het maakt volledige digitalisering mogelijk, is robuust en is hét voorbeeld van onze Mobile First gedachte. Sinds de lancering van MOM in 2014 heeft GMT de applicatie stevig doorontwikkeld, op veel vlakken verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteit. Inmiddels groeit MOM uit tot de meest gebruikersvriendelijke en volwaardige boordcomputer in het inzamelvoertuig.

 

MOM in het kort

Een app met tal van handige features. Zo staan Planning en chauffeur continue met elkaar in verbinding: de werkzaamheden worden real time gevolgd op kantoor. Opdrachten zijn direct in het voertuig zichtbaar. De app toont routes en opdrachten die digitaal worden afgewerkt door de chauffeur. Tijden, gewichten, afwijkingen en storingen worden meteen geregistreerd. Als bewijs kan hij foto’s bijvoegen. Bestede uren worden rechtstreeks aangeboden aan kantoor. Klanten kunnen direct op de tablet aftekenen. Naast alle basis functies beschikt MOM ook over diverse keuzes op gebied van navigatie.

 

Bekijk de video van Reinis en de reactie van de chauffeurs op het werken met de app.

 

 

MOM Fleet Manager

Real time inzicht in waar uw wagens rijden, hoe lang ze bezig zijn om van A naar B te rijden, in hoeveel tijd de klus geklaard is en een mogelijkheid om direct de juiste chauffeur een bericht te sturen. Wat brengt MOM Manager? Lees hier meer.

 

MOM Server

Hoe beheer en beheers je al die mobile devices in het veld? Hoe zit het met beveiliging?

Met de komst van de MOM-server kunnen alle instellingen centraal plaatsvinden. MOM Server is eigenlijk te vergelijken met de Control Tower van een vliegveld. Lees hier meer.

 

Navigatie

MOM biedt de meest moderne navigatie-toepassingen van dit moment. De app is geïntegreerd met diverse navigatie-apps die in de GMT App store beschikbaar zijn. En daar hebben we nu ook het op OpenStreetmaps gebaseerde ‘Skobbler’ en de social Geo app ‘Waze’ aan toegevoegd. Lees hier meer.

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51

downloads