AfvalRIS

 

AfvalRIS is het ICT-hart voor reinigingsdiensten. De primaire processen als verwerken van meldingen & klachten, adrescontrole’s en adresbeheer zijn mede gegroeid met de kennis van gebruikers.

 

Naast dat het een complete Waste management software oplossing is kent AfvalRIS ook vele uitwisselingsmogelijkheden met andere pakketten en systemen. Hierdoor wordt je niet beperkt in de groei en ICT mogelijkheden die nodig zijn.

 

Vele mogelijkheden.

Ook voor een reinigingsdienst is een complete ICT oplossing een belangrijk hulpmiddel. Aspecten als Planning, Milieustraat, integratie Boordcomputers en Mobile Order Manegement zijn bekende onderwerpen. Uiteraard zijn al deze oplossing verbonden waardoor er een sterk en integraal systeem ter beschikking staat.

De diverse aanvullende mogelijkheden zijn te vinden in het menu add-on’s.

 

Doorontwikkeling AfvalRIS.

Doordat het takenpakket van diverse inzamelbedrijven groeit, is de beschikbaarheid van data uit AfvalRIS steeds belangrijker. Data kan naar de Afvalkalender, websites en App’s worden ontsloten. Ook kan AfvalRIS data van buiten inlezen. Denk aan meldingen openbare ruimte; voertuiggegevens of gewichten.

 

Lees ook AfvalRIS Klant Contact Centrum

 

Benieuwd wat AfvalRIS voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze sales collega's. sales@gmt.nl

 

 

 

contact

Sander van Vliet
Sander van Vliet
senior account manager
tel. +31 20 600 51 51

downloads