GMT zorgt voor de optimale planning

 

Kan die wagen nog een extra opdracht uitvoeren? Kunnen we deze klant vandaag nog bedienen? Hoe laat arriveren we bij de klant? Planningvragen die u snel beantwoord wilt hebben. Dat kan dankzij de planningsoplossingen van GMT. Een grafische planmodule die u - met veel minder tijd en inspanning - een veel beter overzicht biedt van de inzetbaarheid van uw personeel en wagens en de status van lopende opdrachten.
 

Structureel en operationeel plannen

AfvalRIS en CLEAR.net zijn software oplossingen speciaal ontwikkeld voor de afvalbranche. Met overzichtelijke planborden: een structureel planbord en een operationeel planbord. Op het structurele planbord legt u de basisplanning vast, waarbij ploeg, voertuig en routes aan elkaar gekoppeld worden. Het operationele planbord toont voor een specifieke datum alle beschikbare middelen en opdrachten, inclusief de status.
 

Conflicten direct in beeld

Personeel neemt vrij of wordt ziek. Wagens gaan in onderhoud of vallen uit. Dit kan tot conflicten in uw planning leiden. De GMT oplossingen maakt deze conflicten met opvallende kleuren direct zichtbaar in het operationele planbord. Helpteksten en een ‘spring naar’ functie leiden u vervolgens snel naar de beste oplossing.
 

Actuele status in beeld

Het gebruik van digitaal kaartmateriaal en boordcomputers maken met één druk op de knop duidelijk waar de klanten en voertuigen zich bevinden en wat de actuele status van de opdrachten is.
 

Direct aan de slag

De software is bijzonder gebruiksvriendelijk. U en uw medewerkers kunnen er direct mee werken.
 

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51