Uw extra online service

 

Ook als gaat om afval verwachten burgers en bedrijven dat zij steeds meer zaken via internet kunnen regelen. Zoals het melden van grofvuil of het opzoeken van ophaaldata. Met de GMT oplossingen maakt u dit mogelijk. Dankzij deze software oplossingen kunnen burgers 24 uur per dag, 7 dagen in de week via internet actuele informatie opvragen en meldingen doorgeven betreffende afval.

Grofvuil online melden

Met de Internet module kunnen burgers via een gebruiksvriendelijke internetpagina grofvuilmeldingen doorgeven. Omdat het systeem realtime aan de planning van de back office (AfvalRIS of CLEAR) is gekoppeld, kunnen zij direct de ophaaldatum vastleggen en zien hoe laat zij het vuil aan de weg mogen zetten. Het systeem houdt hierbij meteen ook rekening met de capaciteit van het inzamelvoertuig.

Altijd overzicht bieden

Maar met de Internet module kunt u de burger ook op andere manieren van dienst zijn. Door op de afvalwebsite in te loggen met postcode en huisnummer, krijgt de burger de actuele afvalkalander te zien die geldt voor het eigen adres. Inclusief de ophaaldagen voor bijvoorbeeld biobakken, minicontainers, de chemokar en oud papier. Deze Internetoplossing geeft de burger bovendien heldere informatie over zijn containers, grofvuilmeldingen en, bij een Diftar-systeem, het gewicht of volume van het aangeboden afval.

Tijd besparen in de backoffice

Met deze GMT oplossing verbetert u niet alleen uw service aan de klant. Deze online dienstverlening scheelt u ook veel telefoontjes van burgers. Dat bespaart uw backoffice kostbare tijd, die uw medewerkers kunnen besteden aan andere zaken.

Helemaal uw stijl

Bij de implementatie stemmen we de software oplossing nauwkeurig af op uw bedrijfsprocessen en de online dienstverlening die u wenst. We integreren uw nieuwe webdiensten vlekkeloos in uw huidige website, helemaal herkenbaar volgens uw huisstijl. Desgewenst kunnen wij ook de internetpagina’s voor u opmaken. Want de extra service van deze internetoplossing is úw visitekaartje.

 

contact

Sander van Vliet
Sander van Vliet
senior account manager
tel. +31 20 600 51 51