De brug tussen QlikView en de afvalbranche

Uw bedrijfsinformatie is van onschatbare waarde. Uw databases bevatten informatie over de performance van uw bedrijf, over de bedrijfsresultaten en over de accuraatheid van uw processen. QlikView is software waarmee u snelle, krachtige en direct zichtbare bedrijfsanalyses direct vanuit het geheugen uitvoert – zonder de beperkingen, kosten of complexiteit van de traditionele BI-tools.

 

Standaard templates voor de afvalsector

GMT heeft een aantal add-on producten voor Qlikview ontwikkeld die zeer interessant kunnen zijn voor alle organisaties in de afvalketen onafhankelijk van de aanwezige software-applicaties.

 

"ROVA analyseert met QlikView haar omzet, afvalstromen, Diftar proces, logistieke proces en de performance van haar klantenservice. Zo kan ROVA nu sneller processen bijstellen en sturen op maximaal resultaat. ROVA werkt sinds 1996 met CLEAR en gaat naast CLEAR ook uit andere bronsystemen informatie halen. Hiertoe heeft ROVA de Waste Connector aangeschaft en een aantal medewerkers laten trainen om het optimale uit QlikView te halen."