opensky erkend reseller voor CLEAR applicatie in Verenigd Koninkrijk en Ierland

 

opensky biedt GMT zo de mogelijkheid om aan de toenemende vraag voor industrie specifieke ERP software voor de afval & recycling industrie te voldoen in Groot Britannië en Ierland. En maakt daarmee gebruik van opensky's marktbereik en kennis.

 

“Door onze 100% focus op automatisering voor het verwerken van afval en grondstoffen zijn we geworden wie we zijn: marktleider in Europa. En daar zijn we trots op.  Tijd dus om onze expertise ter beschikking te stellen van organisaties die willen groeien in een snel veranderende markt. Betaalbare verduurzaming van de maatschappij staat immers hoog op de internationale agenda. Vandaar dat GMT als representant van de Nederlandse kenniseconomie over de grenzen kijkt om haar ervaring en kennis in te zetten gezamenlijk met resell partners” volgens Mark Abbas, CEO GMT.

 

“Wij zijn dan ook zeer verheugd om onze relatie met opensky Data te bekrachtigen door deze reseller overeenkomst. Ze zijn een van de meest pionerende IT bedrijven in de markt die de noodzaak van duurzame afval management in het milieu en de economie erkennen. Deze nieuwe strategische relatie met opensky Data zal GMT helpen sneller haar doelgroep te beanderen en verzorgen zij het lokale support en de professionele dienstenverlening."

 

Michael Cronin, CEO opensky Data: "Wij van opensky Data zijn er trots op om de CLEAR ERP oplossing op te nemen in ons eigen portfolio van Waste oplossingen en diensten. We geloven in dit partnership en dat het onze missie versterkt om een complete IT dienst aan te bieden van Afval Analyse, ERP en mobiele productiviteit oplossingen aan de milieu en recycling sector."

 

opensky Data Systems is een Managed Software & IT Diensten partner voor een aantal van de meest innovatieve en vooruitstrevende organisaties in Europa. Het bedrijf specialiseert zich in de Afval, Transport, Gezondheid en Detail Handel en is marktleider met waste data management systems voor de afval- en milieubranche in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf biedt ‘out of the box’ waste management solutions voor de lokale autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk en heeft recentelijk een Realtime Afval Data Analytics module aan hun portfolio van oplossingen toegevoegd.

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers