iPad’s in HVC voertuigen maken het werk leuker en efficiënter

 

Real-time inzicht in de uitvoering, besparen van kosten en inzamelactiviteiten efficiënter en duurzamer kunnen uitvoeren zijn voor HVC de uitgangspunten om de huidige software verder uit te breiden met de Mobile Order Management (MOM) app van GMT. “Daarnaast draagt MOM bij aan het juist en tijdig uitvoeren van de routes, wat leidt tot een verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening,” aldus Frits de Haas Business Process Manager bij HVC.

 

 

HVC zamelt o.a. bij 46 aandeelhoudende gemeenten het huishoudelijk afval in en verricht diverse activiteiten voor 6 waterschappen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Noordoostpolder. HVC breidt het rijden met de digitale begeleidingsbrief (EBA) uit met iPad boordcomputers en de ultra moderne fleet manager van GMT.

 

“HVC werkt al jaren met GMT CLEAR voor het managen van de DVO’s, het plannen van routes, materieel en personeel en alle handelsactiviteiten in grondstoffen”, vertelt Paul Havinga sales manager bij GMT.  Door de uitbreiding met MOM en fleet manager profiteert de afvalinzamelaar van het grootste en meest moderne ICT platform van GMT.

 

Mobile Order Management

Onze MOM App met fleet manager is speciaal ontwikkeld voor de afval- en recyclingindustrie. Met de ultra moderne fleet manager is de gehele route real-time digitaal inzichtelijk. Tijdens de route wordt diverse informatie vastgelegd zoals de rijtijden, routes, opdrachten, uren van personeel, gewichten, afwijkingen en storingen en worden foto's bij afwijkende situaties direct gekoppeld aan de opdracht. Na uitvoeren van een opdracht kunt u uw klant direct laten teken ter goedkeuring op de tablet en ontvangt de klant automatisch de getekende digitale opdrachtbon in zijn of haar mailbox.

 

Tevreden chauffeurs

“Met MOM bieden we de chauffeurs een uiterst gebruiksvriendelijk mobile device waarmee het werk sneller en beter kan worden uitgevoerd. Wat vooral erg praktisch is, is dat op het scherm zowel de details van de opdrachten als de interactieve kaart beschikbaar zijn. De chauffeur bepaalt zelf op welke manier hij het meest prettig zijn takenlijst afwikkelt.”, aldus Thomas Adelaar, Product Owner Mobile bij GMT.

 

Goedkoper uit met MOM

Op dit moment gebruikt HVC elke maand weer veel papieren routelijsten. Dit kan nu volledig digitaal ontsloten worden. Door met MOM  te gaan werken bespaart het bedrijf kosten door zowel de digitalisering van de werkorders als het rijden van efficiëntere routes.  Daarnaast levert het gebruik van de app een besparing op door efficiënter rijden en minder papierverbruik.

 

Wilt u meer weten over Mobile Order Management van GMT, de EBA app / digitale begeleidingsbrief of de Fleet Monitor? Neem dan contact op met Paul Havinga. 

 

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers