Zendtijd voor GMT tijdens jaarlijkse Midwastedag!

 

Tijdens de jaarlijkse Midwastedag worden de aangesloten organisaties uitgenodigd voor een leuke dag. En elk jaar treedt er een ander lid op als gastlocatie. Dit jaar was het bij onze klant BAT. GMT kreeg bij hoge uitzondering zendtijd om de success story te presenteren van het migratietraject naar CLEAR.net.

 

BAT is al sinds 1996 klant van GMT en werkt sindsdien met CLEAR. Anderhalf jaar geleden voelde BAT zich min of meer gedwongen door interne en externe ontwikkelingen om na te denken over de toekomstige informatievoorziening.

 

Cees Paridaans, directeur BAT: "Wij zijn met elkaar een meer dan ambiteus pad in geslagen. Mijn uitspraak ‘Als je je handen niet uit de mouwen steekt, gebeurt er nooit iets’ heeft heel wat inspanning en energie gevergd. Het is een hele investering zowel in euro’s als in menskracht maar we hebben het er voor over want wij gaan er zeker de vruchten van plukken."

 

Aan dit project is keihard gewerkt en is iets waar we met zijn allen trots op zijn. Daarvoor hebben wij GMT in de gelegenheid gesteld om aan onze mede organisaties van Midwaste dit project te presenteren. Ook voor de andere leden biedt GMT mogelijkheden, ook als zij niet met CLEAR werken.", aldus Cees.

 

Paul Havinga, Sales Manager GMT: "Om een en ander duidelijk weer te geven wat het belang is van integratie hebben wij een whiteboard animatie getoond waarin in nog geen 2 minuten tijd alles aan bod komt. Daarna konden wij de ervaringen delen die wij tijdens deze samenwerking hebben opgedaan."

 

Meer informatie over dit project kunt u aan de rechterkant downloaden.

 

 

reageren op deze pagina

 

 

contact

Sander van Vliet
Sander van Vliet
senior account manager
tel. +31 20 600 51 51

downloads

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers