Winnaars AEB Afval Award 2009:De Meerlanden en SITA Nederland

De Meerlanden en SITA Nederland hebben de jaarlijkse Afval Award van het Afval Energie Bedrijf (AEB) gewonnen. De Meerlanden prolongeerde in de categorie huishoudelijk afval zijn vorig jaar binnengehaalde titel. SITA Nederland is in de categorie bedrijfsafval opvolger van Icova , winnaar in 2008.

 

De awards werden in de Amsterdam ArenA uitgereikt door Marc Kapteijn, Sectordirecteur Operationele Bedrijfsvoering AEB. Dit gebeurde tijdens de halfjaarlijkse klantendag van hetAmsterdamse Afval Energie Bedrijf.

 

Het Afval Energie Bedrijf reikt jaarlijks twee awards uit aan de leveranciers die in bovengenoemde categorieën de beste kwaliteit afval levert. Deze kwaliteit wordt gemeten aan de hand van fysieke inspecties van het afval. De kwaliteit van het afval is belangrijk voorhet optimaal renderen van het Afval Energie Bedrijf.

 

“Wij begrijpen heel goed dat voor de doorzet en energieproductie van AEB het erg belangrijk is om een zo goed mogelijke kwaliteit afval aan te leveren”, aldus Freek van Eijk, Directeur Strategie & Public Affairs, van SITA Nederland. “Dat we hiervoor een prijs winnen vind ik mooi, temeer omdat dit een compliment is voor onze logistieke collega’s en bewijst dat we

professioneel werken.”

 

“Natuurlijk zijn wij trots dat wij onze titel geprolongeerd hebben”, vertelde Ger de Jong, directeur van De Meerlanden in zijn dankrede. “Wij trachten alles wat wij doen vanuit onze duurzame visie in te steken. Deze prijs onderschrijft dat wij onze zaken wat dat betreft goed op orde hebben.”

 

 

Bron: Afval Energie Bedrijf 16-11-2009

 

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers