Website GMT is CO2 neutraalInternet biedt ons de luxe van razendsnelle wereldwijde verbindingen, maar tegelijkertijd is de hoeveelheid energie die nodig is om miljoenen websites, servers en datacenters in de lucht te houden, enorm. Veel mensen beseffen niet dat het internet uitgegroeid is tot één van de grootste vervuilers, nu al verantwoordelijk voor meer CO2-uitstoot dan de gehele luchtvaartsector. En met de sterk aanhoudende groei van aantallen gebruikers en gebruik wordt de milieu-belasting dagelijks groter.

GMT.nl is CO2 neutraal, groen dus


GMT neemt deel aan het Cleanbits-netwerk en levert daar door bijdrage aan een groener internet. Door deze bijdrage geeft GMT aan een CO2-neutrale plaats op het internet in te nemen en te streven naar een duurzaam wereldwijd web ondersteunen.

Cleanbits

Cleanbits maakt het eenvoudig om de ecologische voetafdruk van websites te controleren. Daarnaast biedt Cleanbits de mogelijkheid om kooldioxide-emissies door de hosting van, en de bezoeken aan diverse websites te compenseren. Of het nou gecompenseerd wordt door middel van de afname van Windenergie of het planten van bomen in Nederland, het doel is het creëren van een duurzaam internet.

Meer info vindt u op: www.cleanbits.net/nl

(bron: cleanbits)

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers