Vernieuwingen op het gebied van locatie proces management

GMT ontwikkelt een nieuwe functionaliteit die het mogelijk maakt om locaties, processtappen, kostprijzen en voorraadmutaties vast te leggen.

 

‘In een snel veranderende markt als die van afval inzameling en be- en verwerking (waar de ingezamelde of gekochte goederen een waarde vertegenwoordigen) wordt het steeds belangrijker om werkelijk te weten welke stromen er binnenkomen en uitgaan op de locaties’, vertelt Koert Klomp, manager consultancy.

 

‘Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe de goederen zich over de locatie verplaatsen, wat hun waarde is en waar ze zich bevinden binnen het proces en de locatie.’ De oplossing wordt ontwikkeld vanuit een ‘Mobile First’ gedachte. Dit betekent dat bijvoorbeeld de voorraadmutaties met behulp van een smartphone of tablet en bijbehorende randapparatuur en mogelijkheden (zoals, gps, foto’s, rfid scanners, barcode / qr code scanners) geregistreerd worden.

 

‘Uiteraard zorgen wij voor volledige integratie met onze andere oplossingen’, zegt Klomp. Voorbeelden hiervan zijn het weegproces, de contract- en prijsstructuren, de handelsmodule, planning en de financiële afwikkeling.

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers