Stadsbeheer Groningen kiest voor CLEAR.net

 

Sinds 1997 is Stadsbeheer Groningen al trouwe klant van GMT. Jaar in jaar uit waren zij voorloper met de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied zoals introductie van de digitale afvalkalender, boordcomputer integratie etc. En nu is het tijd voor de overgang naar CLEAR.net.

 

 

Wij spraken met Antoinette Slootjes, Functioneel beheerder bij de Stadsbeheer Groningen:

"Er gebeurt momenteel zoveel bij de milieudienst dat onze aandacht vraagt en daar hoort IT bij te ondersteunen. Daarnaast willen wij graag meelopen in de nieuwste ontwikkelen en technologie van GMT. Wij krijgen vaak vragen vanuit de operatie voor ondersteuning. Om hen succesvoller te kunnen maken, hebben wij besloten over te gaan naar de nieuwste CLEAR.net versie. Hierin kunnen dan meteen onze recentste wensen ontwikkeld worden. "

 

"In november zullen er meer dan honderd medewerkers opgeleid worden door de trainers van GMT. En daarmee is de verwachting dat Stadsbeheer Groningen eind dit jaar op volle kracht en met de nieuwste functionaliteit van start kan gaan.", aldus Sander van Vliet, Account Manager GMT.

 

Slootjes: "De eerste stap is reeds gezet, de upgrade naar CLEAR 9.5. Een noodzakelijke stap om straks vlekkeloos over te gaan op CLEAR.net. De migratie werd uitermate snel en goed gecoördineerd uitgevoerd door For All IT Services uit Amersfoort."

 

GMT

GMT is al 30 jaar actief in de afval- en milieu industrie. En is marktleider in het leveren van innovatieve oplossingen voor deze specifieke branche. Voorbeelden hiervan zijn o.a. GMT CLEAR als krachtige management tool die snelle, consistente en accurate informatie verschaft door het hele bedrijfsproces heen. Daarnaast levert GMT krachtige apps voor in het voertuig, voor uw klanten, voor het accepteren van afval/materialen. Met GMT Connect biedt GMT een state of the art ontsluitingslaag aan die u toestaat om GMT CLEAR snel en beheerst te ontsluiten naar applicaties van derden.

 

Wilt u meer weten over de producten van GMT? Neem dan contact op met Sander van Vliet via svliet@gmt.nl of telefonisch via 020-6005151

 

contact

Sander van Vliet
Sander van Vliet
senior account manager
tel. +31 20 600 51 51
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers