Sita UK schaft CLEAR.net aan

 

GMT Europe is dit najaar gestart met de implementatie van CLEAR.net bij SITA UK Het is de bedoeling dat binnen een half jaar 29 planningslocaties worden overgezet naar de vernieuwde applicatie. Daarna volgen zo’n honderd verwerkingslocaties en de aan CLEAR.net gekoppelde weegbruggen.

 

‘De eerste reacties zijn erg enthousiast’, aldus consultant Wim Rosier, die tijdens deze periode fungeert als schakel tussen het projectteam van SITA UK en de ontwikkelaars van GMT Europe. ‘De gebruikers zijn erg blij met de overzichtelijke interface en goede zoekfunctie van het programma. Bovendien bewijst CLEAR.net wederom erg gebruikersvriendelijk te zijn. Werknemers van Sita UK die nooit met CLEAR.net hebben gewerkt hebben het systeem binnen een paar uur onder de knie.’

 

De planningslocatie in West Londen werkt inmiddels met de software. De komende  maanden zullen ook de vestigingen in onder andere East London, Sittingbourne, en Crawley overgaan op CLEAR.net. ‘Met CLEAR.net heeft het bedrijf een applicatie aangeschaft waarmee ze efficiënt de bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen en daarmee concurrerend kunnen blijven op de Engelse markt’, zegt Paul Cooper, National Implementation Manager for CLEAR.net en vertegenwoordiger van de business van het project.

reageren op deze pagina

 

 

contact

Mark  Abbas
Mark Abbas
CEO
tel. 020-6005151

downloads

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers