Overdracht GMT QlikView activiteiten aan Active Professionals

Om de continuïteit van kennis rondom QlikView voor onze klanten beter te kunnen borgen, hebben wij besloten om met ingang van 1 januari 2013 al onze QlikView activiteiten onder te brengen bij Active Professionals BV.  Active Professionals heeft op gebied van QlikView de schaalgrootte en bovendien kennis van de afval- milieubranche en de software applicaties van GMT. GMT blijft QlikView actief promoten en zal betrokken blijven bij het (verder) ontwikkelen van standaard dashboards op onze applicaties A2B Logistics, AfvalRIS en CLEAR.

 

Over Active Professionals

Active Professionals heeft een eigen team van 65 professionals waaronder binnen de unit Performance management 13 ervaren en gecertificeerde Qlikview consultants. Als grootste QlikView partner in de Benelux bedient Active Professionals ruim 100 organisaties die gebruik maken van QlikView. Naast de QlikView expertise beschikt Active Professionals over kennis en ervaring op het gebied van Projectmanagement, Finance, ICT, Testconsultancy en Afval en milieu consultancy. Active Professionals is gevestigd aan de Zwolseweg 29 in Barendrecht.

 

Erkenning

Active Professionals is Elite Partner van QlikView. Op het internationale QlikTech Congres in Miami won Active Professionals de ‘Special Recognition Award’ voor de, middels QlikView ontwikkelde, Duurzaamheidmonitor. Deze monitor helpt inzamelbedrijven CO2 besparingen inzichtelijk te maken. Naast deze onderscheiding werd Active Professionals op dit congres uitgeroepen tot Solution Provider of the Year en Fastest Growing Partner Benelux.

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers