Omega Container transport implementeert CLEAR.net

 

Omega Containertransport is opgericht in 1969 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een deskundige en complete organisatie op het gebied van afval-inzameling en verwerking in de regio Haaglanden. Omega Containertransport heeft alles wat een klant wil. Voor zowel bedrijven als particulieren verzamelt, vervoert en verwerkt Omega Container transport afval door middel van rol-, afzet- en perscontainers. Het is een compacte organisatie met een flexibel karakter.

 

Jeroen Basten, directeur: ”Onze organisatie heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt wat een relatief zware belasting op de administratieve organisatie geeft. Wij hebben een gezonde ambitie om verder te expanderen en de vooruitzichten hiervoor zijn goed. Dit betekent dat de druk op de administratie in de toekomst alleen maar groter zal worden. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een automatiseringssysteem dat een duidelijke structuur kan aanbrengen in het huidige administratieproces. In de huidige situatie komt het voor dat wij nog gegevens meerdere keren handmatig moeten invoeren in de verschillende afzonderlijke systemen. Daarnaast is het verzamelen van gegevens ten behoeve van rapportages een tijdrovende bezigheid. Om onze processen te vereenvoudigen en de organisatie te ondersteunen bij de groei, hebben wij besloten om CLEAR.net aan te schaffen.

 

Met CLEAR.net zullen wij met name de administratieve handelingen op gebied van relatiebeheer, het vastleggen van de afspraken met klanten, het aannemen van orders, het plannen van de opdrachten, de uitvoering, de afhandeling en de facturatie automatiseren. De samenwerking en implementatie is inmiddels van start gegaan.”

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers