Veel nieuwe medewerkers bij GMT


 

Door de groei van het aantal CLEAR projecten en (grote) nieuwe klanten zoals Dublin City Council, wordt ook de behoefte aan nieuw personeel groter. Er zijn recent dan ook veel nieuwe medewerkers begonnen.

 

De afdeling sales wordt inmiddels versterkt door Astrid van Wordragen, verantwoordelijk voor een groot aantal bestaande accounts en voor de Britse en Ierse markt. Ook de afdeling Consultancy heeft er nieuwe mensen bij gekregen zoals Michiel van Eck, Wim Rosier, Roel Koobs, Jochem Kerver en Tim Smolders.

 

De afdeling Project Support Office heeft versterking gekregen door Erwin Kolijn, die zorg draagt voor onder andere de planning en administratie van al onze projecten. Martijn Klijn is al enige maanden ingewerkt op de project support afdeling en ook de afdeling Development krijgt versterking van Rob Fiege. Ook een oude bekende van GMT, Louis van Dijk, versterkt (vooralsnog ad interim) de gelederen. Daarnaast maken we steeds vaker gebruik van ervaren contractors met expertise op het gebied van trainingen, consultancy, project management en testen.

Omdat we nog niet zijn uitgegroeid zijn we nog altijd op zoek naar goede mensen met interesse in of ervaring met de afval- milieubranche. Kijk op onze vacature site voor de beschikbare vacatures of neem direct contact op met Els Wolffenbuttel.

 

contact

Els  Wolffenbuttel
Els Wolffenbuttel
human resource manager
tel. +31 20 600 51 51
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers