Netwerk kiest organisatie breed voor QlikViewNa een gedegen vooronderzoek heeft Netwerk gekozen voor de Business Intelligence oplossing QlikView dat door GMT geimplementeerd zal worden.

In 2008 heeft Netwerk een uitgebreide RFI (Request for Information) opgesteld en aan meerdere partijen voorgelegd. Zes partijen hebben hierop ingeschreven. GMT had hierop ingeschreven in samenwerking met QlikTech Nederland. Na de eerste inventarisatie fase zijn er twee partijen uitgenodigd om door te gaan naar de tweede fase.

In deze tweede en tevens laatste fase moesten de beide deelnemers een specifieke door Netwerk opgestelde business case uitwerken op live data van Netwerk (uit verschillende systemen). De cases zijn gepresenteerd aan een grote delegatie binnen Netwerk.

Na een gedegen evaluatie van het gehele traject heeft Netwerk gekozen voor de GMT/QlikView oplossing. Netwerk is in dit selectie proces begeleid door de adviesorganisaties PriceWaterhouseCoopers en ASI Consulting Netherlands BV.

De doorslag voor de oplossing van GMT werd gegeven door de specifieke kennis van de afvalbranche die GMT heeft en de snelheid waarmee de case kon worden opgeleverd. Dit werd mede bereikt door de branche specifieke BI templates die GMT de afgelopen periode heeft ontwikkeld. Uiteraard speelde ook het QlikView product een belangrijke rol in dit succes.
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers