Klantendag AfvalRIS

Op dinsdag 30 september organiseert GMT de AfvalRIS Klantendag bij congreslocatie Kameryk in Kamerik, in het Groene Hart van Nederland. Graag praten we u dan bij over onze innovaties en ontwikkelingen. 

 

Programma

Op basis van ICT trends binnen de milieubranche en de wensen en behoeften van u als AfvalRIS klant, hebben we de afgelopen periode nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Enerzijds vanuit de filosofie van open data zoals web-services, koppelingen met BAG, de KvK en STOSAG. Anderzijds vanuit onze Mobile First strategie. Dat heeft inmiddels geleid tot het gebruik van iPad’s in de voertuigen bij De Meerlanden.  En de MijnUren App bij AREA Reiniging. Alles gekoppeld aan AfvalRIS.

 

Wij hebben u veel te vertellen over onze plannen met AfvalRIS. We nodigen u daarom graag uit deel te nemen aan onze AfvalRIS Klantendag. Het wordt een evenement met genoeg tijd om te netwerken en uitgebreide informatie over de wijze waarop AfvalRIS uw organisatie de komende jaren verder zal ondersteunen.

 

Reserveer nu alvast de datum in de agenda, lees meer op onze website over het volledige programma en meldt u aan via het aanmeldingsformulier op de site. Klik op deze link om naar de site te gaan.

 

Wij zien er naar uit om u in Kamerik te mogen begroeten.

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers