Kennisgroep QlikView

Ook binnen de afval- en milieubranche is het hebben van goed inzicht in de prestaties van uw organisatie van essentieel belang. Niet alleen voor de interne verantwoording, maar ook voor de verantwoording richting uw externe belanghebbenden. Steeds meer bedrijven binnen de afval- en milieubranche kiezen voor QlikView als analyse- en rapportagetool om de data uit de operationele systemen (CLEAR, AvalRIS, Exact, etc..) om te zetten naar bruikbare managementinformatie.

 

Omdat veel bedrijven binnen de afval- en milieubranche met dezelfde vraagstukken zitten, hebben Active Professionals Performance Management en GMT het initiatief genomen om een kennisgroep te formeren rondom het gebruik van QlikView. Een kennisgroep met als belangrijkste doelstelling kennis en ervaring rondom het gebruik van QlikView te delen en te zorgen dat niet iedere keer hetzelfde wiel uitgevonden hoeft te worden.

 

Voor wie? 

De kennisgroep is niet alleen interessant voor gebruikers van QlikView, de analyses en rapportages die getoond en besproken worden zijn interessant voor alle bedrijven binnen de afval- en milieubranche.

 

Waar en wanneer? 

De eerste bijeenkomst van de kennisgroep vindt plaats op 15 april a.s. van 12.00 tot 14.00 uur in Capelle a/d IJssel. Tijdens deze bijeenkomst zal niet alleen stil gestaan worden bij de mogelijkheden van QlikView, er zal met name tijd besteed worden aan praktijksituaties van afval- en milieubedrijven die reeds met QlikView werken.

 

Ook geinteresseerd? Neem dan contact op met Sander van Vliet - 020-6005151 of mail naar svliet@gmt.nl

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers