In je badjas de straat op

 

Nee he, het is weer zover… hoor ik nou de vuilniswagen in de straat?

Waarom leer ik het nou nooit, elke oneven week van de maand komen ze mijn grijze container ledigen. En elke oneven week vergeet ik dat verrekte ding buiten te zetten. En ze komen al zo vroeg… dan ben ik gewoon nog niet zo ver.

 

Het is al een bekend fenomeen in de straat, dat ik met verwilderde haren en een badjasje de straat op ren, op blote voetjes. Snel nog even de container aan de straat zetten.

De mannen van de inzameling kennen me al, tja geen tijd voor een praatje hoor, dat is te koud en te gênant. Maar aardig zijn ze wel. Wachten altijd nog even geduldig tot ik ook de volle zak nog uit de keuken gehaald heb.

 

Hoe mooi zou het zijn als de gemeente zo’n afval app zou verstrekken. Dan zou ik netjes de avond ervoor een berichtje krijgen dat ik mijn vuilnis aan de straat moet zetten. En ook op feestdagen weet je dan gewoon waar je aan toe bent. De hele afvalkalender digitaal bij de hand op je mobiel of tablet.

 

Want zeg nou zelf, zo’n papieren afvalkalender werkt toch niet, die belandt tenminste bij ons altijd meteen in de papierbak… want aan afval scheiden doen we wel;-)

 

PS: Ik dacht dat de vuilnis buiten zetten een mannentaak was.

reageren op deze pagina

 

 

contact

Danielle  Nierop
Danielle Nierop
marketing manager
tel. +31 (0)20 600 51 51
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers