Implementatie waste management software in slechts één dag!

"Dat kan nóóit!" hoor ik u denken. Softwareleverancier Wastedge bewijst u graag het tegendeel. Wastedge biedt een cloud oplossing specifiek voor de afvalbranche en faciliteert het gehele primaire en administratieve proces van orderaanname tot en met facturering. En dit voor slechts een klein bedrag per maand.

 

wastedge.eu

Wastedge.eu is uitermate geschikt voor bedrijven die actief zijn met het inzamelen en transporteren en ver- en bewerken van afval. Hierbij gaat het dan om (containers)transport bedrijven, papier en metaal recyclers en inzamelaars van bedrijfsafval met rolcontainers. Vaak zijn dit de bedrijven die 3-20 voertuigen hebben en waarin iedereen keihard meewerkt. Door de Wastedge.eu software in te zetten kunnen deze bedrijven veel tijd en geld besparen door efficienter te werken. Digitalisatie van de papierstroom is een goed voorbeeld hiervan.

 

De voordelen op een rijtje:

U krijgt veel branche gerichte functionaliteit;
U heeft geen speciale hardware nodig;
Er is geen sprake van (langlopende) contracten;
U zit niet vast aan een onderhoudscontract;
Er is een korte vaste implementatie;
U bespaart direct kosten door digitale facturatie.

 

Oktober weer twee nieuwe klanten

Deze maand hebben we alweer 2 nieuwe klanten kunnen toevoegen aan onze klantportefeuille. We zijn trots op dit resultaat. De klanten hebben zelf binnen één dag de applicatie ingericht en opdrachten gereed staan voor de planning en facturatie. Livegang kan dus heeeel snel!. Zo laagdrempelig en eenvoudig is de applicatie.

 

Contact? 

Wilt u ook meer weten? Neem dan contact op met Leon Fleischeuer via www.wastedge.eu of bel hem op 06 402 18 615.

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers