Het nieuwe gezicht van GMT!

Na 25 jaar en vele ontwikkelingen verder, heeft GMT een nieuwe jas aangemeten. Niet alleen onze producten en dienstverlening zijn ontwikkeld, gemoderniseerd en geprofessionaliseerd. Maar ook wij zelf als organisatie. Passend bij het nu, presenteren wij met trots onze nieuwe huisstijl, logo, tagline en vooral nieuwe identiteit. Het nieuwe gezicht van GMT!

 

Imagine a cleaner planet

Imagine… een slogan waarmee GMT een stap verder gaat in de wereld. Niet alleen doordat we onze vleugels uitslaan in Europa en daarbuiten. Ook omdat we beseffen dat we verschil kunnen maken als het gaat om een schonere wereld. We hebben ten slotte maar één planeet. En daar moeten we zuinig op zijn.

 

Imagine… wat we allemaal kunnen bijdragen. Met onze kennis en ervaring. Met onze superieure  technologie. Met onze focus op het ontwikkelen van software voor het recyclen van grondstoffen, een proces waarmee Nederland voorop loopt in de wereld. Door heel toegewijd onze vindingrijkheid in te zetten.

 

Imagine… een sleutelwoord dat iedereen herkent. Als een magische term met een lading die inspireert. We moeten namelijk verder kijken dan kortstondige oplossingen. En beseffen wat er speelt in de wereld. Dat het de hoogste tijd is voor een werkelijk duurzaam beleid. Powered by GMT.

 

Imagine… a cleaner planet. Een gedachte met niet zomaar een betekenis. Want tussen droom en daad staan vaak bezwaren in de weg. Gelukkig niet bij GMT. Ons kompas wijst de weg. In combinatie met de betekenis van GMT, die refereert aan de tijd. Tijd om verder te gaan met GMT. Op weg naar…

a cleaner planet.

 

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers