Een schoon, duurzaam en groen Utrecht

Gemeente Utrecht kiest voor CLEAR.net

 

Vorige week werd de overeenkomst officieel bekrachtigd door Carla van Ommen (gemeente Utrecht, afdeling Inzamelen, Markten en Havens (IMH)) en Mark Abbas (GMT). Gemeente Utrecht streeft naar een beleid en bedrijfsvoering waarbij aandacht voor het milieu hoog in het vaandel staat. Na een openbare Europese aanbesteding blijkt GMT met CLEAR.net dé beste ICT-oplossing te hebben voor de  inzamelactiviteiten van de gemeente Utrecht.

 

Carla van Ommen, afdelingshoofd IMH: "Het onderdeel Inzamelen, Markten en Havens (IMH) kan met de nieuwe ICT oplossing CLEAR.net. een belangrijke bijdrage leveren aan beleid en  bedrijfsvoering mét oog voor het milieu.  Het was best een uitdaging voor  IMH om goed te verwoorden wat we allemaal nodig hebben. We hebben hier te maken met afvalinzameling . Veranderingen in de back office, zijn direct zichtbaar op straat. Bij het opstellen van het programma van eisen om de juiste ICT- partij aan tafel te krijgen, hebben we  dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kunde van onze eigen medewerkers. Uiteindelijk is GMT als beste uit de bus gerold", aldus Van Ommen.

 

Mark Abbas, directeur GMT: "Wij zijn ontzettend trots op deze gunning. Dit is nu al een heel intensief traject geweest. Een traject dat met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd door zowel IMH als GMT. Wij realiseren ons wat voor grote stap IMH hiermee zet en wat voor verantwoordelijkheid we hier in onze beiden handen leggen. Het wordt een ambitieus project met de implementatie van twee hoofdprojecten; CLEAR.net en CLEARMobile. Binnen deze projecten focussen wij ons op onderdelen als routeoptimalisatie, huis-aan-huis inzameling, inzamelen brengsystemen, commerciële inzameling, grofvuil en KCA. Het projectteam is vorige week al officieel gestart."

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers