Gemeente Leiden zet AfvalRIS breed in

AfvalRIS is niet alleen geschikt als planmodule voor organisaties die zich bezighouden met inzameling en reiniging, maar kan veel breder worden ingezet. Dit blijkt uit het feit dat de gemeente Leiden de oplossing ook gebruikt voor onder andere de afdelingen Handhaving, Cultuurtechniek, Dienstverlening en Service.

 

‘AfvalRIS draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering. Planningsprocessen worden ondergebracht in één pakket om eenduidig te kunnen rapporteren en de processen te monitoren’, aldus accountmanager Jan Roelofsen.

 

Roosters (voor bijvoorbeeld parkeercontroleurs) hoeven niet langer in Excel gemaakt te worden. Men kan gebruik maken van de overzichtelijke plan- en roostermodule van AfvalRIS. Werknemers kunnen heel eenvoudig hun uren inboeken. ‘Uiteindelijk zorgt het voor een betere controle op het aantal gewerkte uren en kunnen improductieve uren inzichtelijk worden gemaakt.’

 

‘GMT biedt training en begeleiding, zodat werknemers snel wegwijs worden gemaakt in het systeem. Mensen moeten soms even wennen aan een nieuwe manier van werken, maar uiteindelijk schept het voor alle partijen veel duidelijkheid.’

 

Niet alleen de gemeente Leiden heeft dit inmiddels ondervonden, maar ook Avri en de gemeente Nijmegen zetten AfvalRIS breder in.

 

Voor meer informatie over AfvalRIS: 

https://www.gmt.nl/nl/Oplossingen/software-oplossingen/AfvalRIS

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers