GMT wint Fastest Growing Partner EMEA Award bij Progress Software.

 

Tijdens het evenement Progress Exchange 2014 in Orlando (Florida, VS) mocht Mark Abbas, CEO van GMT, uit handen van Philip Pead, President en CEO Progress Software, een belangrijke Award in ontvangst nemen. Deze Fastest Growing Partner EMEA Award kreeg GMT uitgereikt als snelst groeiende partner van Progress in de EMEA regio (Europe, Middle East, Africa) van het afgelopen fiscale jaar. Ten overstaan van meer dan duizend partners en klanten van Progress Software werd bekend gemaakt dat GMT in een jaar een groei van 2000% heeft gerealiseerd. Deze enorme groei was voor meer dan de helft afkomstig van nieuwe klanten in zowel Nederland als daarbuiten. De overige groei werd veroorzaakt door diverse klanten die hun licenties hebben uitgebreid vanwege toenemend gebruik van de standaard software (met meer gebruikers).

 

Het gaat om het resultaat

De Award kwam voor Mark Abbas als een volslagen verrassing. Van tevoren was namelijk niet bekend wie de prijs zou winnen. Het betreft geen juryprijs maar een resultaten-prijs. Abbas sprong van blijdschap het podium op om de felbegeerde Award in ontvangst te nemen: “Inderdaad, dit hadden we totaal niet verwacht. Dat we van alle honderden partners in Europa, Afrika en het Midden-Oosten bovenaan zijn geëindigd vervult ons met trots. De toekenning van deze prijs typeert de groei die we doormaken, zowel in Nederland als in het buitenland. Het gaat puur om wie de grootste groei heeft doorgemaakt ten opzichte van het voorgaande fiscale jaar.”

 

Innovatieve club

Ook heel bevredigend naar aanleiding van deze Award is de publiciteit in de vakpers, zoals een interview in het blad Business Wire met Abbas: “Dan kom je toch op een heel ander niveau binnen. Ook indrukwekkend was dat Jerry Rulli, president OpenEdge Business Unit bij Progress Software, onze tagline Imagine a Cleaner Planet roemde. Dan weet je dat je op het goede spoor zit. Bovendien noemde hij ons innovators. Ook dat is een bevestiging dat we door de buitenwereld als een innovatieve club worden gezien. Ik ben werkelijk trots dat we daar op dat podium staan. En dat we bij Progress bovenaan staan. Dat betekent dat onze lijnen met Progress nog korter worden en dat we meer gedaan kunnen krijgen.” 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers