GMT trotse winnaar van de Progress 'Global Partner Award of the Year'!

Dè erkenning voor innovatieve en ongeëvenaarde prestatie in technologie, visie, samenwerking en uitvoering.

 

Progress (NASDAQ:PRGS) heeft de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse Global Partner Awards in Las Vegas. De Awards werden voor het vijftiende jaar op rij uitgereikt aan partners die één of meerdere Progress-oplossingen voor applicatieontwikkeling gebruiken. En GMT is trotse winnaar in de categorie "Partner van het jaar".

 

"Onze wereldwijd verspreide partners (2.000) zijn een integraal onderdeel van ons succes. We waarderen onze partners voor hun unieke talenten en vaardigheden en juichen het toe hun inspanningen voor innovatie verder te brengen. Met trots erkennen wij GMT als Partner van de Jaar" zegt Kimberly King, Vice President, Global Partners + Channels, Progress. "Door de krachtige innovaties van het Progress platform, is GMT in staat trend settende business oplossingen te leveren die op vernieuwende wijze echte waarde leveren aan haar klanten.", aldus King.

 

"Het is een enorme eer om te worden erkend als 'Partner van het Jaar 2015' door Progress Software", zegt Mark Abbas, CEO van GMT. "Dit is de meest prestigieuze award die je als partner kunt winnen. En is een sterke bevestiging van ons bedrijf, onze oplossingen en ons vermogen om het Progress OpenEdge® platform op een significante manier in te zetten. Door onze voortdurende samenwerking met Progress, zijn we in staat geweest om ons ERP- en mobile platform uit te breiden in tal van innovatieve richtingen. Dit met het volste vertrouwen dat we ontwikkelen op de meest moderne en betrouwbare technologie die vandaag de dag beschikbaar is."

 

 

Over het Partner + Programma

Progress biedt een succesvol partnerprogramma met de naam Partner+ aan ruim 2.000 applicatiepartners in meer dan 180 landen. Progress neemt in dit programma een adviserende rol in en biedt partners een groot aantal resources waarmee zij kunnen voldoen aan de klantvraag, winstgevende initiatieven kunnen ontplooien en hun lange termijn doelen kunnen verwezenlijken. Progress-partners staan in nauw contact met experts die hen helpen bij het oplossen van zakelijke en technische uitdagingen in hun markten. Meer informatie over het Progress Partner+ Programma is te vinden op https://www.progress.com/partners

 

Over GMT

Voor bijna 30 jaar focust GMT zich voor 100% op de wereldwijde afval en recycling industrie. GMT maakt het haar klanten mogelijk om te groeien, verhoogt hun marges met een minimum van 20% en verbetert daarbij hun kwaliteit. GMT levert met passie en bewezen (Progress) technologie innovaties en ‘best of breed’ ICT oplossingen, ingezet door duizenden eindgebruikers wereldwijd. GMT blijft de markt verrassen met nieuwe producten en met een visie op de toekomst. Lees meer

 

 

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers