GMT sluit nieuw contract met Suez Environnement

 

Het nieuwe contract tussen GMT Europe en Suez Environnement is een feit. De multinational (onder andere het moederbedrijf van Sita) zal ook de komende jaren gebruik blijven maken van CLEAR en gaat in diverse business units het nieuwe CLEAR.net uitrollen. Deze applicatie van GMT Europe ondersteunt het bedrijf al sinds 1994 in haar bedrijfsprocessen.

 

‘We zijn blij dat we opnieuw langdurige toekomstplannen met elkaar hebben gemaakt’, zegt Mark Abbas, directeur van GMT Europe. Hij vertelt dat onderdeel van de nieuwe afspraken is dat Sita UK als eerste volledig overgaat op het door GMT Europe ontwikkelde CLEAR.net.

 

GMT Europe timmert hiermee flink aan de weg. Want naast Engeland wordt de gebruikersvriendelijke applicatie ook volop gebruikt in Sita-landen, zoals Frankrijk, Dubai en Polen. ‘Polen en Dubai werken al langere tijd met de nieuwste versie van CLEAR.net.

 

CLEAR.net is speciaal ontwikkeld voor de afval- en milieu-industrie en wordt door duizenden gebruikers wereldwijd gebruikt. De applicatie biedt de klant inzicht in het totale proces; van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen, orderafwikkeling en facturatie tot en met debiteuren- en crediteurenadministratie.  Allemaal geïntegreerd in één applicatie.

 

CLEAR.net heeft een zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en onder de motorkap de meest moderne architectuur. CLEAR.net is de opvolger van CLEAR. ‘Wij vinden het belangrijk om continu te blijven innoveren.’

reageren op deze pagina

 

 

contact

Mark  Abbas
Mark Abbas
CEO
tel. 020-6005151
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers