GMT maakt kans op EcoNext Innovatie Award

 

 

Tijdens de milieuvakbeurs EcoNext te Antwerpen worden Eco-innovaties volop in de kijker gezet dankzij de ECOnext innovatieroute- en award. Een uitgestippeld traject op de beursvloer en een feestelijke awarduitreiking op woensdag 17 april door Ingrid Lieten, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding . GMT behoort tot de geselecteerde groep die mee mag dingen naar de EcoNext Innovatie Award 2013. Onze Routeoptimalisatie oplossing voldoet aan de gestelde criteria en vertegenwoordigt een economische en ecologische meerwaarde.

 

 

De oplossing

De routeoptimalisatiesoftware biedt een oplossing voor ontwerp en planning van afvalophaalroutes. Deze oplossing is een efficiënte besluitvormingstool voor de organisatie van alle stappen van de ophaalrondes, en is gericht op verlaging van de bedrijfskosten en verbetering van de servicekwaliteit.

 

Met routeoptimalisatie kunnen organisaties niet alleen op economische maar ook op ecologische gebieden winst behalen. Denk hierbij aan efficiëntere inzet van bedrijfsmiddelen, daling aantal gereden kilometers (5-20%), lager brandstofverbruik, tijdsbesparing op werkvoorbereiding (30-50%), snellere afvalinzameling (5-25%), meer ledigingen per wagen, verminderde Co2 uitstoot, minder overlast en rekening houdend met veiligheid rondom bijvoorbeeld scholen. Bovendien kunnen voor zaken zoals de opening van een nieuw afvalverwerkingscentrum, de aanschaf van nieuwe voertuigen of de inschrijving op een aanbesteding simulaties worden geproduceerd, waarin de gevolgen voor de bedrijfsvoering in kaart worden gebracht.

 

Onze klanten zitten in onze software continu aan de verschillende schuifjes. Wat is voor uw organisatie belangrijker; duurzaamheid, veiligheid of lagere kosten?

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een beter milieu, gezondere en veilige leefomgeving en tevens besparen op uw bedrijfskosten? Wij weten hoe!

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze stand D1002 op de ECONEXT 2013 in Antwerpen van 17 tot en met 18 april. Lees hier meer.

 

contact

Menno  Koper
Menno Koper
Account Manager
tel. 020-6005151

downloads

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers