GMT's cleaner planet speakeasy

Op 17 september a.s. zal GMT als host optreden op de befaamde after party van het CIWM's jaarlijkse Gala Diner. Het gala vindt plaatst tijdens de bekendste waste management beurs in de UK; RWM te Birmingham.

 

"Met meer dan 900 gasten, vertegenwoordigt door meer dan 95 toonaangevende bedrijven uit de waste management branche, overheden en pers; is dit de perfecte gelegenheid om de introductie van GMT op de Engelse markt te vieren!, zegt Mark Abbas, CEO van GMT.

 

We zullen tijdens de RWM onze Waste en Recycling applicatie CLEAR officieel op de Engelse afval en recycling markt introduceren. CLEAR zal via geselecteerde locale resellers op de markt gebracht worden. We hebben speciaal voor deze wijze gekozen om zo direct de beste support en ondersteuning te kunnen geven in de eigen taal." vervolgt Abbas.

CLEAR draait al meer dan 10 jaar bij SITA UK en wij vinden dat het hoog tijd is om onze specialistische kennis aan de rest van de branche aan te bieden."

 

CIWM Gala Diner en GMT's cleaner planet speakeasy

"Speakeasy - A place where alcohol could be "safely" purchased during the era of prohibition in the USA."

 

De avond belooft een ongelooflijke ervaring te worden: te beginnen met een sprankelende borrel, gevolgd door een heerlijke maaltijd afgesloten met een gegarandeerde lach met Hal Cruttenden, beroemd om zijn optredens op Mock The Week en Live At The Apollo. The Scotsman beschrijft Cruttenden als 'geestige, charmant, origineel en ongelooflijk grappig '.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname aan de GMT netwerk tafel en tijdens de 'GMT's Cleaner Planet Speakeasy', compleet met cocktailbar, entertainment en muziek (tot 2 uur snachts!), neem dan contact op met Danielle Nierop voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

 

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers