GMT gaat CLEAR implementeren bij Trashco Dubai!

 

Afvalinzamelaar Trashco uit Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) heeft een contract gesloten met GMT Europe uit Diemen voor de levering en implementatie van de CLEAR.Net softwareapplicatie voor de automatisering van de logistieke en financiële processen. De dochteronderneming van het Franse Suez Environnement gaat de software afnemen in een SaaS (Software as a Service) model. De server en applicatie zullen worden gehost bij GMT's zusterbedrijf GMT Services in Amersfoort.

 

Met haar 60 voertuigen zamelt Trashco huishoudelijk-, commercieel- en gevaarlijk afval in in Dubai, Sharjah en Ajman. Door het nieuwe SaaS concept biedt GMT Europe kleine en middelgrote klanten de mogelijkheid om voor een vast bedrag per gebruiker per maand, CLEAR.net te gebruiken. Organisaties kunnen daarmee zonder grote investeringen in hardware en technisch beheer, gebruik maken van de zeer complete automatiseringsoplossingen van GMT voor de afvalbranche. Bovendien heeft GMT voor het SaaS model een zeer compact implementatiemodel ontwikkeld waardoor klanten in zeer korte tijd operationeel kunnen zijn.

 

GMT vervult een adviserende rol bij het inrichten en optimaliseren van automatiseringsprocessen. En hecht daarbij veel belang aan gebruikersvriendelijke en praktijkgerichte software. Een succesvol voorbeeld hiervan is het programma CLEAR, met wereldwijd 150 implementaties met meer dan 9000 gebruikers, gekoppeld aan 350 weegbruggen en meer dan 700 boordcomputers. CLEAR biedt ondersteuning en integratiemogelijkheden bij alle facetten van de afvalverwerking. Het systeem is geschikt voor ontdoeners, transporteurs, reinigingsdiensten, recyclingbedrijven en verwerkers (ook gevaarlijk afval). CLEAR is flexibel uit te breiden bij technische veranderingen en nieuwe milieueisen. CLEAR geeft continue inzicht in het totale proces en voldoet aan alle wet- en regelgeving

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers