GMT breidt uit in Verenigde Arabische Emiraten

 

GMT heeft een nieuw groot project gegund gekregen van WestCoast Saubermacher voor de automatisering van alle activiteiten die zij uitvoeren in opdracht van het Center of Waste Management van Abu Dhabi. ‘Met dit project heeft GMT weer een  klant in de Verenigde Arabische Emiraten aan haar klantenbestand weten toe te voegen’, vertelt Paul Havinga, Sales Manager GMT.

 

WestCoast Saubermacher verzorgt de inzameling van zowel huishoudelijk als commercieel afval. Ook de activiteiten met betrekking tot straatvegen en groenonderhoud zullen met behulp van CLEAR.net ondersteund worden. ‘Straatvegen in een woestijn is vanwege het vele opstuivende zand en de gevaren die dat met zich meebrengt een serieuze aangelegenheid’.

 

‘Binnen de opdracht heeft men te maken met een aantal uitdagingen zoals het feit dat er weinig mensen in de operatie werken die kunnen lezen of schrijven. Intelligent en eenvoudig automatiseren van de voertuigen is in dit project dan ook een heel belangrijk onderdeel’, zegt hij. ‘Een andere uitdaging is het in kaart brengen waar alle huidige containers zijn geplaatst. Abu Dhabi kent namelijk geen adressen.’

 

Verder zal er binnen dit project een webportal en een Business Intelligence omgeving opgeleverd worden om zo te kunnen voldoen aan alle rapportage- en Key Performance Indicator verplichtingen richting het Center of Waste Management.

West Coast Saubermacher is een joint venture tussen het Oostenrijkse Saubermacher en West Coast Co. L.L.C uit de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Voor meer informatie: http://www.wcsme.com

reageren op deze pagina

 

 

contact

Paul  Havinga
Paul Havinga
business unit directeur GMT Waste
tel. +31 20 600 51 51
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers