GMT aanwezig op RWM Birmingham

 

GMT is van 16 tot en met 18 september met een stand aanwezig op de RWM in Birmingham. Dit is de grootste beurs op het gebied van waste management en recycling in het Verenigd Koninkrijk.

 

Tijdens deze beurs laat GMT zien waarmee zij inspeelt op de continue behoeften van haar klanten door maken van slimme software voor de afvalbranche. De software van GMT wordt ontwikkeld op basis van kernwaarden zoals gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, internationaal en waarde creatie voor haar klanten. GMT stelt met haar software haar klanten in staat om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en de operational excellence verder te verhogen.

 

GMT besloot in 2013 de internationale expansie verder te versterken.  GMT richt zich onder andere op Engeland, Ierland en Schotland. ‘Onze stand op RMW te Birmingham toont oplossingen aan de Waste Management branche, we willen onze naamsbekendheid in de regio vergroten en willen zowel commerciële inzamelaars, gemeentelijke reinigingsdiensten als recyclingbedrijven interesseren voor onze oplossingen’, zegt International Sales Director Jurgen Heinis.

 

In mei was GMT aanwezig op de IFAT in het Duitse München. Dit is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van water-, riolering-, afval- en grondstoffenmanagement. ‘Wij kijken terug op een zeer succesvolle beurs. Wij hebben ons geprofileerd als innovatief hightechbedrijf en trokken veel belangstelling vanwege onze backoffice applicatie Clear en de manier waarop wij omgaan met Mobile First. Ook voor de RWM in Birmingham hebben wij technologische verrassing in petto’, vertelt Heinis enthousiast.

 

GMT is marktleider in de Benelux, richt zich voor honderd procent op de Waste Management en Recycling branche en is actief in meer dan tien landen. Het softwarebedrijf heeft de afgelopen jaren meerdere succesvolle implementaties uitgevoerd in het buitenland waaronder Spanje, Midden Oosten (Dubai en Abu Dhabi), Engeland en Australië.

 

‘Wij focussen ons op Spanje, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen. Deze groep landen wordt in 2015 verder uitgebreid. GMT werkt met een partnernetwerk, waardoor we in staat zijn om samen met de lokale partner zeer succesvolle projecten te leveren. Uit onderzoek blijkt dat klanten deze aanpak hoog waarderen.’

 

‘GMT biedt een compleet pallet aan oplossingen voor de back-office, in de vrachtauto, voor buitendienst medewerkers en op uw terrein.’ Kijk voor meer informatie op www.gmt-europe.nl of bel met ons kantoor 00 3120 6005151.

 

contact

Michiel van  Eck
Michiel van Eck
Partner Manager
tel. +31 6 204 94 841
12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers