Cyclus stapt over op Clear.net

Inzamelbedrijf Cyclus stapt voor de logistieke organisatie en rapportage over op de oplossing van GMT.

 

Op 6 december zette algemeen directeur van Cyclus Leendert van Bloois en GMT directeur Mark Abbas hun handtekening onder het contract voor de aanschaf van CLEAR.NET van GMT. Zowel Cyclus als GMT stellen alles in het werk om Cyclus zo snel mogelijk te laten profiteren van het systeem dat speciaal is ontwikkeld voor de afval- en milieu-industrie.

 

Na een intensief aanbestedingstraject is GMT de partij die de software kan leveren die het beste aansluit op de wensen van Cyclus. Leendert van Bloois is erg enthousiast en blij om met de implementatie te kunnen starten. “CLEAR.net draagt bij aan een overzichtelijke logistieke planning, levert heldere rapportages en biedt onmisbare managementinformatie. Met deze krachtige managementtool krijgt Cyclus beter zicht in wat goed gaat en wat beter kan in termen van tonnages, uren, omzet, transport en opdrachten. Dit inzicht stelt Cyclus in staat snel én op de juiste manier (bij) te sturen en hierdoor nog efficiënter en effectiever te werken.”

 

Mark Abbas vult aan: “CLEAR.net is een systeem speciaal ontwikkeld voor de afval- en milieu-industrie. In deze flexibele en gebruiksvriendelijke software komen jarenlange ervaring en ‘best practices’ in de afvalbranche samen. GMT is verheugd deze opdracht voor Cyclus uit te voeren. We helpen Cyclus graag de dienstverlening te optimaliseren voor haar opdrachtgevers en voor de inwoners in de regio Hollands-Midden.”

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers