Consultant Wim Rosier: ‘Leuk, en afwisselend werk’

 

‘Mijn werk is afwisselend. De ene dag adviseer je directies van bedrijven over hun bedrijfsprocessen en de volgende dag leg je chauffeurs de werking van hun nieuwe boordcomputer uit. Het leukste van mijn baan is om oplossingen voor problemen te verzinnen en te zien dat het door ons aangedragen idee ook werkt’, zegt Wim Rosier (30), senior consultant.

 

‘Ik ben goed in het analyseren van problemen en kan goed schakelen tussen verschillende onderwerpen. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en mensen tot andere inzichten te laten komen’, vertelt hij.

 

Wim, die vijf jaar bij GMT Europe werkt, houdt zich veel bezig met CLEAR.net. ‘Een unieke applicatie die speciaal is ontwikkeld voor de afvalindustrie. Het mooie aan CLEAR.net is dat het de klant inzicht biedt in het totale bedrijfsproces; van planning tot facturatie’, vertelt hij enthousiast.

 

‘Ik zit veel in het buitenland. Dit maakt mijn werk extra leuk. Overal ter wereld worden afvalcontainers geleegd. Maar juist de cultuurverschillen bij de verschillende bedrijven en in de diverse landen maken mijn werk interessant.’

 

Wim heeft het naar zijn zin bij GMT. ‘Omdat het een compact bedrijf is, doe je als consultant veel verschillende dingen. Voorbeelden? Verkoopdemo’s en trainingen geven, Qlikview modellen samenstellen, systemen implementeren, klantprocessen afstemmen en uiteraard adviseren.’

 

Wim Rosier is een van de tien consultants van GMT. In totaal heeft GMT 50 medewerkers in dienst.

 

 

reageren op deze pagina

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers