Cespa (Spanje) gaat voor operationele efficiency met implementatie van CLEAR.net

 

Vorige week heeft CESPA S.A., het op een na grootste afvalbedrijf in Spanje met vestigingen door het hele land, GMT Europe de opdracht verstrekt om een volledige nieuwe blauwdruk te maken van de operationele processen binnen Cespa en deze onder te brengen in CLEAR.net. Het project heeft de werknaam “NUCLEO”gekregen. NUCLEO staat voor “Nuevo Use de CLear para la Eficiencia Operacional”. Wat inhoud “Nieuw gebruik van CLEAR ten behoeve van operationele efficiency”.

 

De blauwdruk zal worden geïmplementeerd en getoetst middels een pilot in een van de regio’s en moet uiteindelijk resulteren in een sterk verbeterde efficiency in het operationele proces van CESPA.

 

Onder begeleiding van twee vaste spaans sprekende GMT consultants, die voltijd voor dit project zullen worden ingezet, zal GMT trainingen en een groot aantal workshops t.b.v. de modellering van CLEAR.net gaan verzorgen. Tijdens de modellering wordt CLEAR.net volledig ingericht. Uiteindelijk zal het ‘Nuevo CLEAR’ worden geïmplementeerd in de pilot regio.

 

Als de pilot succesvol afgerond is, wordt NUCLEO uitgerold over de andere vestigingen van Cespa kan er gestart worden met de implementatie van een aantal CLEAR add-ons waaronder CLEAR Mobile en CLEARWeigh.

 

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers