GMT en Prometheus laten gezamenlijke ontwikkelingen zien tijdens RDD

 

Voor GMT als ICT-leverancier voor de waste & recycling-industrie gaat duurzaamheid hand in hand met efficiency. Tijdens de Reinigingsdemodagen zullen wij dan ook de nadruk leggen op de oplossingen die daartoe bijdragen.

 

Voorbeeld hiervan is onze Routeoptimalisatie-software. Deze software wordt ingezet om routes slimmer en veiliger te ontwerpen en scenario’s door te rekenen. Met als resultaat efficiënter rijden, minder kilometers, lager brandstofverbruik, betere werkverdeling, meer ledigingen per wagen en verminderde CO2-uitstoot.

 

Samen met partner Prometheus laten we de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van boordcomputeroplossingen voor de afvalsector. Zie hoe de digitale begeleidingsbrief en een optimale koppeling met backofficepakketten zoals AfvalRIS en CLEAR uw processen real-time ondersteunen. Laat u informeren over de ontwikkelingen op het gebied van digitale identificatie van onder andere afzetbakken en containers door middel van RFID.

 

Samen met partner Prometheus zijn wij u graag van dienst op de Reinigingsdemodagen op 29 en 30 mei aanstaande!

 

NVRD Congres 30 mei

Ook tijdens het jaarlijkse NVRD congres zijn wij van de partij als een van de hoofdsponsoren. Graag staan wij u ook hier te woord over alle mogelijkheden die GMT u kan bieden met haar innovatieve brancheoplossingen.

 

GMT levert naast geïntegreerde boordcomputeroplossingen ook software voor milieustraten, onbemande weeglocaties, digitale begeleidingsformulier conform EBA en internet- en smartphonetoepassingen. Wilt u ook een bijdrage leveren aan een beter milieu, gezondere en veilige leefomgeving en tevens besparen op uw bedrijfskosten? Wij weten hoe!

 

Meer informatie: www.gmt-waste.nl, 020-6005151

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers