Aspen gaat afvalstoffen efficiënt beheren

Dit voorjaar begint Aspen Oss B.V., dochter van Aspen Pharma, een Zuid-Afrikaans gebaseerde farmaceut, met de CLEAR software van GMT. Aspen Pharma is een van de grootste spelers binnen de internationale farmaceutische industrie en de 5e grootste farmaceut van generieke medicijnen in de wereld. Door de afvalstoffen te gaan beheren met de software van GMT gaat het bedrijf voor een efficiëntieslag van het voorraadbeheer.

 

"De overgang naar CLEAR met de module warehouse & recycling biedt ons compleet inzicht en grip op al onze voorraadposities. Daarmee worden onze dagelijkse voorraadprocessen geborgd.", aldus Tjibbele Wagenaar, programme manager IT bij Aspen Oss B.V.

 

CLEAR als dé totaaloplossing binnen de afval-en milieu-industrie

De CLEAR software van GMT is een krachtige managementtool die continu inzicht verschaft in het totale proces. Van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen, voorraden, recycleactiviteiten tot en met debiteuren- en crediteurenadministratie.

 

Aspen heeft de ambitie om zoveel mogelijk bedrijfsprocessen onder te brengen in één systeem. Hierbij werd gekozen voor een nieuw softwarepakket. Voor het voorraadbeheer van de afvalstoffen bood dit echter geen toereikende oplossing. Nadat de markt was verkend, bleek CLEAR van GMT het meest aan te sluiten bij de wensen van Aspen: een volledig, gebruiksvriendelijk en krachtige tool.

 

Overzicht, besparing en toekomstgericht

Voorheen werkte de geneesmiddelengigant met een op zichzelf staand softwarepakket om de voorraadposities bij te houden. Met CLEAR wordt alle informatie inzichtelijk gemaakt en is de structuur in het gehele bevoorradingsproces geborgd.

 

Wilt u meer weten over CLEAR van GMT of de module warehouse en recycling? Neem dan contact op met Menno Koper via mkoper@gmt.nl of telefonisch via 020-6005151

 

contact

Menno  Koper
Menno Koper
Account Manager
tel. 020-6005151

downloads

12-11-2014 AREA; MijnURen App
30-06-2014 Afvalbak adopteren?
29-12-2010 LMA Kit
04-02-2010 Overname BlueKaizen
07-05-2009 GMT op de EASYFAIRS
07-11-2008 Nieuwe medewerkers