GMT toont ook dit jaar weer tijdens de IFAT haar noviteiten op gebied van slimmer automatiseren

30 mei - 3 juni 2016 - GMT stand #B1.300

 

GMT is van 30 mei tot en met 3 juni met een stand in hal B1 #300 te vinden op de IFAT in het Duitse München. Dit is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van water-, riolering-, afval- en grondstoffenmanagement.

‘Afgelopen twee jaar hebben wij ons met succes gericht op de internationale markten. Tijdens de IFAT laten we aan geinteresseerde bedrijven zien waar wij goed in zijn; het maken van slimme software voor de afvalbranche, die waarde toevoegt en bijdraagt aan de operational excellence en de kwaliteit van dienstverlening verhoogt,’ aldus Mark Abbas, CEO van GMT.

‘Onze focus voor de buitenlandse markt ligt op de Enterprise software CLEAR, onze mobile oplossing Mobile Order Management en onze public cloud oplossing Wastedge voor internationale Waste & Recycling bedrijven. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en we hebben er zin in!", vertelt Michiel van Eck, partner manager.
 

IFAT:

Het succesverhaal van IFAT is enorm. Het begint in München en overspant inmiddels de hele wereld. Binnen 50 jaar is het aantal bezoekers van 7000 gegroeid tot 135.000. Meer dan 3.000 exposanten uit de hele wereld tonen innovaties op gebied van water, riolering, afval en grondstoffen beheer. Vandaag de dag is de IFAT in München, het wereldwijde innovatieplatform voor milieutechnologieën en viert zij dit jaar, de 50ste verjaardag van dit succesverhaal.

 

In 2014 bezochten 135.288 bezoekers uit 59 landen en met 168 nationaliteiten de IFAT.

 

Voor meer informatie: http://www.ifat.de

 

contact

Michiel van Eck
Michiel van Eck
Partner Manager
tel. +31 6 204 94 841