Ready for a Cleaner Planet?
Kom naar Amsterdam 13 oktober.

 

Oceanen plastic-vrij? Robots die afval ophalen? Smart Cities?

Technologie, ICT en big-data spelen een steeds grotere rol in het verduurzamen van onze planeet. Maar zonder de pioniers, evangelisten en visionairs in de afval-, recycling- en grondstoffenindustrie is technologie waardeloos. Op 13 oktober 2016 organiseert GMT de Cleaner Planet Convention. Een internationaal en interactief event waar de ontwikkelingen in de mondiale afvalbranche en de rol die ICT daarin speelt en gaat spelen, centraal staan.


Wat kunt u verwachten…

• Laat u bijpraten over de mondiale ‘state-of-the-industry’ en de rol die big-data en ICT daarbij spelen door David Newman, President van de International Solid Waste Association (ISWA).
• Debateer mee, onder leiding van wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, met bestuurders van internationale afvalorganisaties tijdens een paneldiscussie over de toekomst van de industrie.
• Wordt wakker geschud door Mark Abbas, CEO van GMT die zijn visie zal delen over de aanstaande digitale transformatie die de afvalindustrie op zijn kop zal zetten.
• Ervaar de nieuwste ICT ontwikkelingen in de sector met live demonstraties tijdens interactieve parallelsessies.
• Ga met uitvinder Boyan Slat de zee op om te zien hoe het staat met zijn project The Ocean Cleanup.
• Leer van succesvolle Smart City initiatieven op het gebied van afvalinzameling, recycling en grondstoffen.
• Geef richting aan de roadmap van uw backoffice en mobile applicaties van GMT.
• Kortom, kom kennis delen. En heeft u thema’s die we beslist moeten bespreken? Laat het ons weten.

 

Netwerken en kennisdelen

Ontmoet de sprekers van het event, uw branchegenoten uit binnen- en buitenland en ICT experts tijdens de diverse netwerkgelegenheden gedurende de dag en tijdens het afsluitende walking dinner.


Wilt u ook deelnemen?

Wilt u ook deelnemen maar u bent nog geen relatie van GMT, neem dan contact op met Danielle Nierop en vraag naar de mogelijkheden.

 

Kijk op onze event website van de Cleaner Planet Convention voor meer informatie.